Nu de kerstkalkoen verteerd is en alle nieuwjaarsbrieven werden voorgelezen, startten we in De Schakel vol goeie moed aan 2024. Naar goede traditie zetten we het nieuwe jaar feestelijk in, samen met onze zorggebruikers. De therapiedoelen worden in een feestelijk jasje gestoken en we voorzien een lekker hapje en drankje. De kinderen van de lagere school genoten van een namiddag in het land der emoties: filmfragmenten ren-je-rot-gewijs linken aan het juiste gevoel, een affiche maken over gevoelens en een heus emoji-spel kwamen aan bod. De oudste kleuters werden ondergedompeld in het winterthema aan de hand van een verhaal, doe-opdrachten en een sneeuwman-parcours. Hieronder enkele sfeerbeelden van onze feestelijke therapienamiddagen.

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar ook in de individuele therapie werd al naarstig gewerkt. Ook hier blijven we in het thema. En of de therapie-opdracht geslaagd is! Geniet maar even mee van de prachtige nieuwjaarswensen van A., een tienjarig meisje dat naar De Schakel komt.