Nieuws

Brand schutterstoren – update

Brand schutterstoren – update

Na grondige evaluatie van de asbestdeskundige valt De Schakel binnen geen enkel perimeter. Dat betekent dat alles in onze omgeving veilig is. Meer informatie kan je vinden op www.wetteren.be

Lees meer
Brand schutterstoren

Brand schutterstoren

Beste zorggebruikers, Zaterdag 11/07/2020 omstreeks 12u40 vatte de schutterstoren aan het Stationsplein vuur. Gelukkig stond de wind niet in onze richting en hebben we geen schade. Na kort overleg met de waarnemend burgemeester mogen we jullie maandag in alle...

Lees meer
Corona virus

Corona virus

Het coronavirus COVID-19 heeft zich verspreid in verschillende Europese landen. Ook bij ons worden we niet gespaard. De overheid heeft een aantal maatregelen opgelegd om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 in te perken. In het belang van ieders gezondheid en...

Lees meer
CAR De Schakel op Facebook

CAR De Schakel op Facebook

Heb je nood aan verstrooiing? Loopt het even wat moeilijker? Op de facebookpagina van CAR De Schakel (https://www.facebook.com/cardeschakel) kan je heel wat tips vinden om de Corona-dagen door te komen.

Lees meer

Nieuws van onze bloggers

 • It’s summertimeIt’s summertime
  Dat het zware maanden waren, is in allerlei artikels en programma’s al uitgebreid aan bod gekomen. Ik ga hier dan ook niet in herhaling vallen door daar een hele tekst over te schrijven. Het waren gewoon zware maanden, voor mij, voor jou, voor iedereen. PUNT. De zomervakantie staat voor de… Read more »
 • Van quarantaine-horendol tot lockdown-lol: ervaringen vanuit het kot van zorggebruikers van het CARVan quarantaine-horendol tot lockdown-lol: ervaringen vanuit het kot van zorggebruikers van het CAR
  Op de blog delen we regelmatig onze ervaringen over dit Corona-tijdperk. Deze keer willen we echter iets schrijven over hoe onze kinderen en hun ouders deze periode beleven. We schrijven niet zomaar over hen, maar geven hen zelf een stem. In mei en juni lieten we vijf ouders en hun… Read more »
 • Hey youHey you
  Hey you, Smartphone talent, gamer, Fortnite pro Hey you,  Altijd in contact met anderen Nu geen handshake maar Whatsapp of Snapchat only Hey you,  Festivalganger, feestbeest, Spotify luisteraar Hey you,  Pizzafanaat, frisdrankautomaat sponsor Hey you,  Hippe vogel, Instagrammer, sneaker fan Hey you,  Me-time lover Hey you,  Youngster, adolescent t’Zijn zware tijden, niet? Weet dat we je niet vergeten. We CARe for you. Dit bericht richten we… Read more »
 • BlablablaBlablabla
  All we ever hear from you is blah blah blah So, all we ever do is go ya ya ya And we don’t even care about what they say ‘Cause it’s ya ya ya ya Blah blah blah blah Jullie zullen het allemaal wel herkennen en ik vermoed dat de… Read more »
 • Corona-moeCorona-moe
  Ik ben Corona-moe. Noem het een combinatie van een bore- en een burn-out. Voor de duidelijkheid, dit is een niet wetenschappelijk onderbouwde visie, maar wel een gevoel dat velen onder jullie herkennen volgens mij.  Ons hele leven draait om dat 6-letterwoord. Mensen zijn het woord meer dan beu, misschien nog… Read more »
 • We CARe for you!We CARe for you!
  We CARe for you! ‘Hou vol, dit is tijdelijk’, ik hoor het ze weken geleden allemaal nog zeggen: de virologen, politici,… Uhu, het is tijdelijk, maar dat tijdelijk zijn begint toch wel lang te duren hé, vind je ook niet? En dat tijdelijk zijn zie ik ondertussen toch ook uitlopen… Read more »
 • Stuur eens een kaartjeStuur eens een kaartje
  Had je mij twee maanden geleden gezegd dat ik binnenkort zou beginnen bloggen, dan zou ik heel verbaasd gekeken hebben. Maar kijk nu, ik zit hier weer te schrijven aan een volgende blogpost. En deze keer schrijf ik over kaartjes. Jawel, over kaartjes! Het klinkt bijna retro, anno 2020, in… Read more »
 • Iedereen digibeet in deze digitijden?Iedereen digibeet in deze digitijden?
  Pre-teaching1, Webinar2, Whereby3. Euh, wablief? Een dikke maand geleden was het voor mij allemaal Chinees (of ja, onverstaanbaar Engels, want tegenwoordig zeggen we alles in het Engels, toch?). Ik ben nochtans een kind van de nineties, dus ik heb op vlak van digitale revolutie wel wat meegemaakt (van eerste Vtech… Read more »
 • Een vleugje humor en een lach in de zorg van alledagEen vleugje humor en een lach in de zorg van alledag
  Het is vandaag lockdown dag… ik ben de tel kwijt! Ik weet wel dat we intussen al zo’n vier weken van thuis uit werken. En het ziet ernaar uit dat we dat nog even zullen moeten volhouden. Eerst was het wennen en zoeken naar een beetje structuur. Maar ik kan… Read more »
 • Fijne Paasdagen!Fijne Paasdagen!
  Het paasweekend… de zon is van de partij en wij houden alvast de moed erin. Tromgeroffel voor een aankondiging… Jawel, je leest het goed, we sturen jullie onze beste Paas-vibes in een video. Veel kijkplezier! Het bericht Fijne Paasdagen! verscheen eerst op Ascendere. Read more »
Powered by Theme Mason