Je hebt ’t ongetwijfeld al gezien… het is momenteel dé eyecatcher van onze wachtzaal: project ‘zomerboek’!

Verschillende vertrouwde Schakel-gezichten poseren met hun favoriete boek uit hun kindertijd en vertellen waarom ze er zo gek op waren.

De zomer is in aantocht. We willen kinderen graag warm maken en stimuleren om te lezen in de vakantie. Zo kunnen ze er later blij aan terugdenken zoals wij. Alles kan en mag: een leesboek, strip, tijdschrift, krant,…

We helpen kinderen/ouders graag op weg, bijvoorbeeld om een boek te vinden dat bij hen past. Maar ook online kom je al een heel eind ver. Je leesavontuur begint op www.boekenzoeker.be. Hier vind je leestips voor 0 tot 18 jaar. Wist je trouwens dat je gratis boeken kan uitlenen in de bib? De bibliotheek het dichtst bij CAR De Schakel is gelegen bij Markt 27 in Wetteren.

Wil jij ook schitteren in onze ‘wall of fame’? Breng dan het boek dat je gelezen hebt mee naar De Schakel en laat een toffe foto van je maken met je boek. Enkele van de deelnemende kinderen maken bovendien kans om een coole frisbee te winnen.

Vééééééééééél leesplezier!