Beste ouders,

Op zondagavond 01/11/2020 kregen we vanuit de overheid de nieuwe richtlijnen voor onze werking door. Vermits we al zeer goed voorbereid waren, verandert er voor ons weinig of niets. Wij werken verder volgens onze reeds geldende en strenge voorzorgsmaatregelen. Uw kind kan dus verder op therapie blijven komen in ons centrum.

Even alles op een rijtje:

  • Wie ziek is, blijft thuis! Zo dragen we zorg voor elkaar en kunnen we met z’n allen het virus klein krijgen.
  • Kom je met je kind naar het centrum, draag dan zeker een mondneusmasker en let op de handhygiëne. Gelieve het betreden van de wachtzaal maximaal te vermijden en buiten te wachten. Onze wachtzaal kan maar in uitzonderlijke gevallen en slechts héél beperkt gebruikt worden.
  • Tijdens de herfstvakantie werken we met een aangepaste planning, zoals deze u werd doorgegeven.
  • Maandag 09/11, dinsdag 10/11, donderdag 12/11 en vrijdag 13/11 werken we volgens een normaal uurrooster en worden de kinderen dus op hun gewone moment op therapie verwacht. Op woensdag 11/11 is het centrum gesloten (feestdag).
  • (Enkel indien van toepassing: de groepssessies werden geëvalueerd en getoetst i.k.v. de hygiënische maatregelen. Sommige geplande groepssessies worden tijdelijk on-hold gezet, andere kunnen doorlopen. Er werd/wordt hierover zeker met u persoonlijk gecommuniceerd).

Onze gedetailleerde richtlijnen kan je terugvinden op www.ascendere.be/corona

Mochten jullie nog vragen of bemerkingen hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Dat kan

  • telefonisch op 09/369.80.96
  • via mail: eb.lekahcsedrac@ofni
  • door rechtstreeks naar één van onze medewerkers te mailen (de adressen vindt u hier)

  

Met vriendelijke groeten,

  

Shari Moermans                                            Bart Volders

Campusverantwoordelijke                             Directie