Het startschot voor het nieuwe schooljaar werd gegeven. Bij deze nog een laatste ’throwback’ naar de vakantie 😉

Maandagochtend 16 augustus gebeurde er iets heel bijzonders in De Schakel. We kregen Harry, een marsmannetje dat op de aarde geland was, op bezoek! Dit was het begin van een leerrijke, knotsgekke, toffe week. Twaalf kinderen van de lagere school namen deel aan ons kamp ‘reis door de ruimte’. Aan de hand van vier missies probeerden we er samen voor te zorgen om Harry te herenigen met zijn familie op Mars.

Doorheen de dag konden puzzelstukken verzameld worden om de missies te voltooien. Een weetjes-verhaal, quiz, allerlei spelletjes, motorische opdrachten, een reken-escape-game, fruitraketten maken, raketten en planeten knutselen, gedachten-spel, één-tegen-allen, vlogs maken en nog zoveel meer. De kinderen gingen geen enkele uitdaging uit de weg! De logopedisten, ergotherapeuten, kinesiste, psychologen en de sociaal werkers zagen hen alle opdrachten tot een goed einde brengen.

Knap werk! Na een week dolle pret voor jong en oud, slaagden we er samen in om onze vriend Harry te doen landen op Mars. Wie weet brengt hij nog wel eens een bezoekje aan De Schakel?

We laten iedereen via de collages hieronder graag meegenieten van elke sfeerbeelden.