Woensdagvoormiddag 3/11:

  • 8u30: een koude herfstochtend… We werken met een vakantieplanning en het is voorlopig nog stilletjes in De Schakel. De therapeuten zijn nog bezig met de laatste voorbereidingen.

 

  • 9u: woehoew, leuk om elkaar terug te zien! Op algemeen verzoek breiden we nog een vervolg aan het brussengroepje van de zomervakantie. Terwijl de broers therapie krijgen bij hun therapeuten, starten de zussen samen met een muzikaal pak met babbel- en doe-opdrachtjes.

 

  • 10u: in het muzikaal pak zit toch wel een kleine versnapering zeker! Net nu onze maagjes beginnen te rammelen. Tijd om de broers erbij te halen en te genieten van ons tussendoortje.

 

  • 10u15: de broers-zussen-teams maken zich klaar om een heuse escape-game te spelen. Elk team gaat op zoek naar slotjes die verstopt zitten in De Schakel. Aan de hand van opdrachten die ze samen moeten vervullen, kunnen ze sleutels verdienen. Kunnen de teams goed samenwerken en zich op tijd bevrijden? De duo’s rennen door de gangen, ze geven alleszins het beste van zichzelf!

 

  • 11u: iedereen kon zich bevrijden. Er hoeft dus niemand in De Schakel te overnachten ;-). We horen veel positieve reacties, iedereen gaat tevreden naar huis.

 

  • 11u15: we ruimen samen de zaal op. Het was een leuke ervaring om de brussen samen aan het werk te zien. (En pssstttt… we zijn stiekem een heel klein beetje jaloers omdat we zelf niet konden meespelen met het spel. Ja, ook volwassenen voelen zich soms nog eens kind ;-))

 

Via deze collage kan iedereen mee genieten van enkele sfeerbeeldjes.