Nu de boekentassen en brooddozen klaar staan om het nieuwe schooljaar aan te vatten, blikken wij nog een laatste keer terug op de zomervakantie.

Tijdens de tweede week van augustus namen tien kinderen van de lagere school deel aan ons themakamp ‘reis rond de wereld’. Aan de hand van brieven van ‘Nonkel George’, die op wereldreis was, ontdekten we samen verschillende continenten. We gingen op bezoek in Europa, Azië, Amerika en Afrika. Aan de hand van knutselopdrachten, motorische spelletjes, raadsels, taalspelletjes, samenwerkingsspelletjes, vlogs,… verpakten de psychologen, logopedisten, ergotherapeuten en de kinesitherapeute hun doelstellingen in supertoffe opdrachten – op het niveau van ieder kind. Dit resulteerde in vier fijne voormiddagen, zowel voor de kinderen als voor de therapeuten.

Benieuwd naar wat beeldmateriaal? Kijk dan zeker even mee hieronder (klik op de pijltjes om de andere afbeeldingen te zien).