Tijdens de eerste week van de kerstvakantie was het CAR gesloten. We konden onze batterijtjes opladen om er in het nieuwe jaar weer in te vliegen. Sinds maandag 2 januari zijn we terug op post. Om de tweede week van de kerstvakantie wat kleur te geven, zetten we ons concept – dat we vorige kerstvakantie voor het eerst uitprobeerden – verder. Voor onze oudere kleutertjes en de kinderen van de lagere school organiseerden we twee feestelijke therapienamiddagen met een hapje en een drankje.

Met de kinderen van de lagere school zoomden we in op zelfbeeld en talenten aan de hand van leuke opdrachten: een talentenmemory, een talentenbingo en als kers op de taart een zelf geknutselde affiche over onze eigen talenten. De kleuters werden ondergedompeld in het thema winterpret aan de hand van een boekje, een parcours, het aankleden van sneeuwmannen, een muzikaal pak met allerlei uitdagende opdrachtjes,…

We beleefden twee fijne namiddagen en hebben samen het nieuwe jaar alvast spetterend ingezet! Jullie kunnen nog even mee genieten van enkele sfeerbeelden.