Naast de individuele therapieën is een vakantie het moment om ook eens de therapeutische doelstellingen in een ander jasje te steken in het CAR. Tijdens de paasvakantie zaten we alvast niet stil in De Schakel.

Enkele kleuters namen op dinsdagnamiddag 4/04 deel aan een groepje ‘multimove’ in het Paas- /lentethema. We speelden tikkertje paashaas, deden allerlei paashaasoefeningen waarbij we moesten samenwerken, we legden een uitdagend parcours af om de babydieren terug bij de mama’s in de stal te plaatsen en toonden onze beste paashaastrucjes met ballonnen. En of onze kleine bengeltjes enthousiast waren… dat hoorden de wachtende ouders zeker en vast aan de decibels die uit de zaal kwamen 😉.

Op woensdagvoormiddag 5/04 waren onze logopedisten samen met enkele kinderen en ouders te gast bij de bibliotheek in Wetteren. Ze werden onthaald door een enthousiast bib-team en beleefden samen een fijne voormiddag waarin boekjes werden voorgelezen, de werking van de bib werd toegelicht aan de hand van een muizenzoektocht én boekjes konden uitgeleend worden. Het (voor)leesplezier werd zeker en vast getriggerd!

Op woensdagnamiddag 12/04 konden enkele kinderen samen een heus Ninjaspel spelen in De Schakel waarbij zowel sociale als motorische vaardigheden al spelenderwijs aan bod kwamen.

Alle paaseitjes werden geraapt en de vakantie is intussen voorbij. Hopelijk is iedereen goed uitgerust om terug het schooljaar-ritme op te pikken en er opnieuw in te vliegen!

Benieuwd wat de volgende vakantie in petto heeft in De Schakel? Binnenkort meer nieuws over onze ‘zomerkampjes’ 😉