Hoewel de tropische temperaturen en de stralende blauwe hemel anders doen vermoeden, namen we intussen toch afscheid van de zomervakantie. De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er inmiddels op. We blikken graag nog even terug naar de zomeractiviteiten in De Schakel. Heel wat kinderen kwamen in juli en augustus naar De Schakel voor onderzoek, voor de reguliere individuele therapie of voor een extra toffe therapeutische activiteit. Een aantal kinderen leerden fietsen en vele anderen namen deel aan één van onze kampjes. Bij de kleuters werd het een gezellige circusweek en de kinderen van het lager onderwijs genoten van een heuse reis door de ruimte. We oefenden op een fijne manier tal van vaardigheden, we leerden heel wat bij, leerden elkaar beter kennen en hadden veel plezier samen. Nog even nagenieten kan via onderstaande fotocollages.

Nog zo’n 300 dagen en de volgende zomervakantie staat weer voor de deur. We kunnen jullie nu al verklappen dat we reeds nadachten over de invulling van de zomer van 2024 in De Schakel. Ben je al benieuwd? Nog even geduld… later meer, we houden jullie op de hoogte 🙂